Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de miercuri, 14 octombrie 2009, incepand cu ora 21:30, in Club MOJO - Brit Room din Bucuresti (Str. Gabroveni nr. 14 - langa Fire).
Intrare: 10 lei
Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de miercuri, 14 octombrie 2009, incepand cu ora 21:30, in Club MOJO - Brit Room din Bucuresti (Str. Gabroveni nr. 14 - langa Fire).
Intrare: 10 lei
:D zgarie nori in za house;)
un mare om zicea ca ritmul nu vine din viteza, ci din combustia interna a artistului..pff ce eruptii vulcanice tre sa fie in voi
@adriana, mare adevarat grait-ai! btw cine a fost acest mare om? :))
Dan Puric :P
si voi fi venit unde-mi veti cere. sa calc in picioare frunze, nu oameni. castane, nu suflete. sa ma exteriorizez. prin voi ! de-atatea emotii neplacute.
se anunta soare :)
Prin Brasov cand veniti sa zgariati norii??
Va rugaam !!..

Frosty
cand o sa avem ocazia.o sa venim.caci vrem.veniti voi aici intre timp :)
Z0n3, fratele NORD (www.fratelenord.com) face o chestie la inceputul concertului.
Zon3 pe la cat incepe ca as vrea sa-l vad. La 21:30 sau mai devreme?
Zoné va incepe chestia dupa 21:30:)
Oaoaleu nu mai scrieti "Z0n3" ca fac gandaci in bucatarie.
Zoné ftw! :P
Da, dupa 21.30 se intampla mizeria. Va astept. Zgarienord.
nu merge sa embeduiesc nicicum
http://www.teecko.com/teeck/ZgarieNori/Concert-Zgarie-Nori-Mojo
fara cuvinte..>:D<
acasa..........dupa aproape 3 ore de stat in lumina reflectoarelor colorate din mojo...... imi vajaie capul..... imi este frica de urmatorul
multumim!
nu-ti fie frica :P suntem multi si te aparam daca e nevoie;))
dupa cum zicea irinel "misto!"
multumim zgarie nori :)
Foarte frumos! La (mai) mare!
a fost rupere de nori mare, cu tunete, fulgere, aurore si stele cazatoare, care de fapt nu sunt cazatoare, hoinaresc pe cer, zgarie norii si se duc sus cand cad ;))
asa cum zgarie nori multumeste zgarie nori, si zgarie nori multumeste zgarie nori :*
acum cer senin. pentru ca asta ne-am si propus !
dam totul pentru voi ca dati totul pentru noi bugmafia
totul pentru zbor nichita stanescu
...si am zburat.
sunt inca in transa a fost genial concertul m am simtit atat de bine...voi suntem zgarie nori
Si Yawn a incercat o chestie de genu` asta in stilu-i caracteristic ! Va amintiti ?
:))
:)):)):)):)):)):)):))):)):))):)):)):))):)):))
Foarte frumos, felicitari!
You must log in to post.