multumim.
Zgarie Nori » Zgarie Norii
Concert Zgarie Nori in Club MOJO - 14 octombrie
(41 posts)-
Posted 10 months ago #
-
Poate sa imi raspunda cineva la intrebarea "de ce s-a intarziat concertul in HALUL ala ?"
Posted 9 months ago # -
concertul era anuntat la 21 30. eu si cristina am reusit sa ajungem la 10 pentru ca am avut spectacol la nottara.multumit?foarte.
Posted 9 months ago # -
Nu sunt multumit de raspuns, da' ma rog. Bafta in continuare si concerte neintarziate !
Posted 9 months ago # -
Sunt sigura ca cele TREI ore de concert efectiv au reusit sa stearga orice eventuala cuta de nemultumire:)
I sometimes hear green violins.Posted 9 months ago # -
ma abtin...
nu esti nimic din ce te invata televizorul.Posted 9 months ago # -
wtf....
app de cele TREI ore de concert..bai, nu mi-am dat seama cand au trecut..aveam impresia ca e vreo 12 si era deja 1 juma:DPosted 9 months ago # -
dripici. daca vrei ceva zi ce vrei.direct.
sunt shanse sa nu se inceapa la ora scrisa pe afis.si doi ma streseaza la maxim urarile astea care de fapt inseamna altceva la modu i said god bless you more like cover your fuckin mouth.Posted 9 months ago # -
:) deci e prea stupida faza asta! Mare intarziere! Nu stiu, eu am fost poate la multe multe concerte la viata mea (desi NU!) dar nu a fost nicio mare intarziere acum. Si ce naiba frate?!La ce spectacol a fost si cat de ihwdueg fa speechless m-a lasat, mi se pare pur si simplu un banc sec commentul cu intarziatu!
if i ain't too rude,
cand o sa fie urmatorul concert?Posted 9 months ago # -
nu stim.probabil in februrie.iustin zice ca sigur in februarie.
Posted 9 months ago # -
mersi.
Posted 9 months ago #
Reply
You must log in to post.