“...si camera aia care seamana exact cat sa nu mai inteleg nici eu despre ce e clipu asta de fapt.
sau un fel de "La tiganci" combinat cu un drog mai puternic decat ce incercase Eliade pe vremea aia.
acum sunt fulgi, nu fum si un pistol. poc! e viu deci viseaza deci doarme deci viseaza el deci viseaza ea
deci poc! e vie deci viseaza deci doarme deci viseaza ea deci viseaza el deci stop!
patul, parchetul, tigara, visele, trezirile, halucinatiile, scaunul...” (Iustin)
“ma culc pe mine. ma calc pe mine. totul este invers. inauntru. pistol. lasa-ma sa dorm in tine. te-am cautat o viata intreaga si acum imi intorci spatele.
traim inauntru. nu e timp. alergam si cand dormim. dupa ea dupa el. dupa tine. vreau sa intelegi. n-ai voie. dar pot! poti. vad fulgi negri. mereu. imi zboara
ochi. o sa mor? ce incerci sa imi spui? cu cine vorbesti?... shhh... sunt eu cu tine, nu-ti fie frica...cine e acolo?
totul este invers inauntru. intoarce-te acasa. iubita mea. iubitul meu. da. asta inteleg. nu e om sa nPOC!
m-am trezit.” (Yawn)
In curand...